Akustik Story;


Hotstuff;
Friday, 8 June 2012 | 10:33 | 0 notification(s)
Talking about Hotstuff . haa (^^,)
ada sapa yang boleh tolong bagi tau apa maksud Hotsutff ?? Okay , kalau tau tolong jerit kuat kuat kasi dengaq sikitt *- - Lol
Orait , adik manis abang manis seandaiinya memang hampa Hotstuff perlu kea nak menayang dekat orang ??
perlu kea nak cari publisiti murahan --' err .
Ada lah sorang minah nie aku tengok wall facebokk dia . ada kea pulak dia boleh update aku tak Hot aku cuma friendly *kayy , sriously hang BATAK"
maaf yea lalling . aku just kasi tau benda yang betuii .
Haa , cuba hampa habaq maii apa faedahnya jadi Hot ?? kutt lah dapat pahala *- - Lol
Okayy , sayang aku bukan nak ajaq hampa kea apa cuma nak bagi tau saja Hot hanyalah sementara.
Tolong jangan cari publisiti murahan *Fake smua tu XP
Tau lah hampa borink pungg sampaii tadak reja pi jadi Hotstuff ^^ agaga . Sriously , tak best jadi Hotstuff sebab orang ramaii duk stalk kita --' err .
Tadak guna langsung jadi Hotstuff lagi baguihh jadi cool . Jyeah !
Tapi hampa kena ingatt cool bukan sekadar rupa kayy ;')
bhoii bhoii .



Me; Sunshine; Story;

Owner;


Thanks for visit my site :) I'am Syaza Nabila Azman


Talkative;



Miscallenous;



Applause Dem';

This layout officially made by Syah Zahari. Material got from xo xo xo. Edit by Yourself.

Thankyou