Akustik Story;


Sweet stalker .;
Friday, 8 June 2012 | 01:56 | 0 notification(s)



Okay , talking about sweet stalker nie . haa (^^,)
dalam hidup mesti ada orang yang perhatikan kita secara diam diam . tak kesah lahh kalau someone tu jatuh hati dekat si aweksome nie sure dia akan jadi sweet stalker . ylaa bila hati dah kata sayang ;3
kadang kadang rimas jugak kalau orang tu asyik duk stalk kita jea memanjang .
Or maybe, hang Hotstuff then memang ramaii orang akan duk stalk hang lahh . mana boleh kata apa dah kalau depa dah jadi Hotstuff sure orang duk kmaquk gilaa dekat hang . ylaa , hang hensem comell segak bagaii segala kayy u'r awesome bebeyh ! Ehh , payah keen jadi Hotstuff smua orang nak tau cerita semasa kita --'
err , bagi aku jadi Hot tadak guna lah sayang. Cool cukup lah keen .
Haa , lagi satu kalau orang tu memang dah f*** sangatt dekat orang yang dia benci . sure lahh orang tu akan jadi sweet stalker and bila dia stalk orang yang dia benci tu sah sah lah dia dapat tau gerak geri budak yang dia benci tu . after that , sweet stalker tu akan sebarkan smuaa cita cita hot yang dia dapat . Okayy , hampa paham kea nidak apa yang aku story nie ?? ehh lantak lahh ;') apa apa pungg aku benci sweet stalker :*




Me; Sunshine; Story;

Owner;


Thanks for visit my site :) I'am Syaza Nabila Azman


Talkative;



Miscallenous;



Applause Dem';

This layout officially made by Syah Zahari. Material got from xo xo xo. Edit by Yourself.

Thankyou

|