Akustik Story;


Guess what?;
Wednesday, 13 February 2013 | 07:29 | 0 notification(s)
Assalamualaikum :')
Hye hye and HoOLLOW ! Hihi . Like sriously , lama dah kan aku tak update blog? Sorry lh guys . Actually,  
lupa password lh . Hihi . Btw , macam mana? Sihat? Hopefully , you guys are getting well okay ;) Anything, just chit chat jea dengan Bilaa nanti okay? Here we are *2013 wow, great ! Cepat betul masa berlalu kan? In this year *me? PMR candidates ;) Macam mana yang lain? Sama macam aku jugak ehh? Kea hampa semua ada yang SPM this year? Or maybe ada yang plan nak kawin? Hihi . Macam mana pun wish you all goodluck ;) Apa apa pun tolong doakan aku supaya dapat menempuh segala rintangan dengan sebaik mungkin . Amin ~ And aku pulak akan sentiasa doakan buat family aku . For all my friends . My pets . And for you *hampa ;) For my mum and my dad . Tolong doakan kejayaan Bilaa for PMR okay? InsyaAllah `8A itu janji Bilaa ;) For my pets Boboy&Gegurl . Please, sentiasa comell okay? XD For my friends . Tolong jadi sahabat Bilaa buat selamanya tau ;) For my bestie . Asilah Idris . Sayangg you silahh ;) For hampa . Jangan nak meniru sangat ! Report police baru tau . Or I'll see you in court XD be carefull ;) Apa apa pun hidup mesti diteruskan . Macam mana pun kita semua kena tetap kuat dan tabah menghadapi dugaan . Anggap saja ia nya ujian dari Allah ;) InsyaAllah, kita mampu menempuhinya . Last word, Iloveyou guys . take care . Assalamualaikum :)



Me; Sunshine; Story;

Owner;


Thanks for visit my site :) I'am Syaza Nabila Azman


Talkative;



Miscallenous;



Applause Dem';

This layout officially made by Syah Zahari. Material got from xo xo xo. Edit by Yourself.

Thankyou