Akustik Story;


Aku kini di hospital;
Thursday, 14 March 2013 | 03:27 | 0 notification(s)
Assalamualaikum :')
Heyy guys.. dear sayang aku yang comell tu. Yess you.. yang tengah baca blog aku tu. Alahaii omeyynyaa korang (^^'') Ehh sihat tak nie? Aku sihat? Demam panas and now aku ada dekat wad metro. If sesiapa yang nak datang melawat aku. Datang lah kayy. Memang sunyi takda kawan nak chitchat pun ;'3
Aku demam dah 5 hari. Actually haritu dah pergi klinik dah makan ubat sampai habis but still tak lega jugak. Last-II, my dad bawak pegy metro terus. The end of story is aku kena masuk wad -.-'
Mata aku panas sangat. Nak buat kerja apa pun tak boleh. Haritu pergi sekolah jawab exam pun tak boleh focus 100% risau result exam aku camna nanti :'3 hopefully takda yang gagal. Today i feel more better.
Please sapa-II tolong datang jenguk aku. Classmate aku Azlin and Mimi. Thanks ehh. Dah datang melawat aku. Really appreciate you guys :') Loveyouuuuuuuu. Btw, thanks for aunty amoiii tu yang sanggup datang melawat aku jugak tolong bagi buah and bunga. Hihi ;) Thanks for my parents yang tolong jagakan aku selama nie tolong bawak aku ke metro. If tak, takda lah aku rasa sihat sikit dari hari sebelum nie. Thanks God dah kurniakan aku kawan yang prihatin. Mak ayah yang cukup sempurna buat aku. Bersyukur sangat-II :) Hampa semua tolong doakan aku cepat sembuh okay? Btw, aku rindu kucing aku dekat rumah. I miss my `Boboy and Gegurl. (^^'') Ehh doctor Amir Hakim? Thankyouuuuu sebab dah bagi banyak nasihat suruh aku gemuk :'3 Even diri nie dah rasa cukup gemuk dah. Errr. Thanks to nurse metro. Nurse sini semua baik-II. Esok aku boleh balik? Alhamdulillah. Excited! Haha. Bebaslah aku dari seksaan kena makan ubat. Haha.
If you guys free malam nie datanglah melawat aku okay? Tingkat 1. Wad 21. If youguyss nak datang tu bawaklah chicken chop kea. Jangan bawak makanan orang sakit. Tak suka *werk! Thats all for today. Hopefully, syaza nabila get well soon ;)
14/3/2013 Assalamualaikum.






Me; Sunshine; Story;

Owner;


Thanks for visit my site :) I'am Syaza Nabila Azman


Talkative;



Miscallenous;



Applause Dem';

This layout officially made by Syah Zahari. Material got from xo xo xo. Edit by Yourself.

Thankyou